woensdag 28 november 2018

Vrouw (18) neergestoken

Gisteren was op het nieuws dat er een vrouw van 18 jaar is neergestoken,ze is een vriendin van mijn dochter, zo bizar gewoon, dat je lekker aan het hard lopen bent en wordt klem gereden en vervolgens neergestoken.
Ze is gelukkig stabiel maar ligt nog op het IC.
Heb dit kaartje voor haar gemaakt in pastel kleurtjes want daar houd ze van.
Wil iedereen bedanken voor de reacties
groetjes Maura

5 opmerkingen:

  1. Heftig hoor! Lief dat je gelijk een kaartje voor haar hebt gemaakt en ik hoop dat ze snel en goed mag herstellen en weer durft te gaan hardlopen zodra ze dat weer mag.
    Veel sterkte voor haar.
    Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  2. O jee! Wat vreselijk voor de vrouw in kwestie, voor haar naasten, maar ook voor alle anderen die daar ook wel eens komen, of hardlopen, van haar leeftijd zijn. Je wordt toch bang van zoiets, het komt dan zo dichtbij. Mooie kaart heb je gemaakt.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik hoorde het gisteravond op Hart van Nederland. Erg gewoon, ik hoop dat ze vlug opknapt, maar de schrik zal er voorgoed in zitten. Je hoort toch rare dingen tegenwoordig. Hier iemand die s'ochtends vroeg naar zijn werk reed, een boomstronk lag midden op de weg, hij eruit boomstronk verleggen en wordt aangevallen door een paar mannen......
    Rare wereld tegenwoordig.
    Maar je kaartje ziet er heel leuk uit, mooi gemaakt.
    groetjes,
    Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een lief kaartje heb je gemaakt voor de vriendin van je dochter! Ik zag het gisteren ook tv. Verschrikkelijk gewoon!
    Groetjes, Eri

    BeantwoordenVerwijderen
  5. wat een leuk kaartje heb je voor haar gemaakt, ik hoop dat het snel beter met haar gaat, maar dat zal nog wel enige tijd duren. Hoorde het op het nieuws
    groetjes ellen

    BeantwoordenVerwijderen